Link til forsiden
Åbningstider
Mandag - torsdag: 9.00 - 14.00
Fredag: 9.00 - 12.00
Subsite
Kyst Online

Undervisningsopgaver


Sidst opdateret: 11.9.14
Kystdirektoratet har i flere sammenhænge deltaget i arbejdet med at udvikle undervisningsmateriale- og opgaver til brug i skoler og på andre uddannelsesinstitutioner.

I øjeblikket har vi tre sæt:
 
Kystens foranderlige verden
I menuen til venstre finder du en film med tilhørende undervisningsmateriale, der viser vores kysters forunderlige dynamik. Filmen er optaget både på kysten og i et laboratorium, og den handler om, hvordan man selv kan udføre en række små forsøg, der illustrerer hvorledes kysten opfører sig under påvirkning af bølger og strøm.
 
Hjelmepiger og Sømdrenge
I menuen til venstre finder du en opgave udarbejdet i fælleskab med Naturstyrelsen, det tidligere CVU Midt Vest, Bovbjerg Fyr og Kystdirektoratet. "Hjelmepiger og Sømdrenge" handler blandt andet om børn og voksnes samarbejde om at bevare land. Et arbejde der ofte har været en ulige kamp mod havets kræfter.

Byudvikling på Limfjordstangerne
I menuen i venstre finder du en opgave udarbejdet i fælleskab mellem Kystcentret i Thyborøn og Kystdirektoratet. "Byudvikling på Limfjordstangerne" handler om, hvordan et samfund på kanten af Vesterhavet har omstillet og udviklet sig i forhold til skiftende naturgivne og samfundmæssige omstændigheder.
Copyright © 2009 Kystdirektoratet   |  Højbovej 1  |  7620  Lemvig
Telefon +45 99 63 63 63  |    kdi@kyst.dk  | CVR-nummer: 33 15 72 74

Webdesign & CMS by MCB Denmark